Potrivit reprezentantilor companiei, primii zece utilizatori care realizeaza cele mai multe recomandari in aceasta perioada pot primi curse in valoare de 500 de lei, de fiecare data cand recomanda serviciul.

“Cu totii ne intoarcem la serviciu sau la scoala in luna septembrie, iar orasul se aglomereaza simtitor. Prin aceasta campanie ne propunem sa ajungem la un numar cat mai mare de utilizatori si sa promovam Uber in detrimentul masinii personale. Aceasta initiativa, alaturi de recenta scadere a tarifelor, vor permite utilizatorilor care recomanda serviciul Uber sa circule prin Bucuresti gratuit sau aproape gratuit”, a spus Irina Scarlat, marketing manager, Uber Romania.

Potrivit reprezentantului companiei, fiecare utilizator are un cod personal pe care il poate trimite mai departe prietenilor. Pentru a trimite codul personal de recomandare, utilizatorii trebuie sa deschida meniul aplicatiei Uber si sa selecteze 'Curse gratuite'. Cu acel cod, un nou utilizator Uber va beneficia de zece lei reducere la primele lui trei curse Uber. De aceeasi reducere va beneficia si utilizatorul care a recomandat serviciul Uber.

In perioada campaniei, in conditii de trafic normal, utilizatorii care vor recomanda serviciul Uber vor beneficia de curse gratuite pe rute precum Gara de Nord-Complexul studentesc Regie sau Parcul Tineretului - Piata Victoriei, in timp ce o cursa de la Politehnica pana in Centrul Vechi va costa aproximativ doi lei.

Uber a scazut recent tarifele in Bucuresti cu 10% la serviciul uberX si respectiv 30% la UberSelect, devenind astfel unul dintre cele mai accesibile moduri de deplasare prin Bucuresti.

Compania Uber a fost fondata in 2009 in SUA, fiind prezenta din 2015 la Bucuresti, iar din august 2016 si la Cluj Napoca.