Astfel, începând din 29 octombrie, Wizz Air va zbura de două ori pe săptămână – miercurea și vinerea, din București către Eilat, stațiune balneoclimaterică și port la Marea Roșie.

Noua destinație, ideală pentru o vacanță la mare, va fi operată doar pe perioada sezonului de iarnă, între 29 octombrie 2018 și 24 martie 2018.

Biletele sunt deja disponibile pe wizzair.com cu prețuri ce încep de la 99 de lei, pentru un singur sens, cu toate taxele incluse.

Eilat, pe coasta de sud a Israelului, poate fi o destinație bună pentru cei care vor o vacanță călduroasă în mijlocul iernii. Cu temperaturi medii între 21°C și 25°C, apele turcoaz ale Mării Roșii oferă oportunități de snorkeling, scufundări și înot, precum și numeroase activități în aer liber care au în centru peisajul deșertic spectaculos.

Wizz Air amintește totodată și de două noi curse care vor fi introduse din primăvara lui 2018 de la București către Göteborg și Nisa Coasta de Azur.

Operatorul ungar Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, are o flotă de 85 de aeronave Airbus A320 şi A321 şi oferă mai mult de 500 de rute de la 28 de baze, ce asigură conexiunea între 142 de destinaţii din 43 de ţări. În anul fiscal ce s-a încheiat în 31 martie 2017, compania a transportat 23,8 milioane de pasageri.

Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ și este inclusă în calculul indicilor FTSE 250 și FTSE All-Shares. Wizz Air este membră a Asociației Internaționale a Transporturilor Aeriene (IATA) și Operational Safety Audit (IOSA).