Airbusul A320 recent alocat este cel de-al patrulea avion care urmează să fie adăugat bazelor Wizz Air din România în acest an, după cele din București, Sibiu și Iași.

În urma acestei extinderi rapide, Wizz Air anunță o creștere de 11% de la an la an, cu aproape 9 milioane de locuri la vânzare disponibile în acest an.

Citește și: Wizz Air a schimbat politica de bagaje, de la 1 noiembrie

Totodată, Wizz Air a lansat, marți, și a cincea rută nouă din Cluj-Napoca, oferind astfel 35 de zboruri către Europa si dincolo de ea.

Începând din 20 noiembrie, clienții companiei aeriene au la dispoziție două zboruri săptămânale pentru a vizita Lyon. Prețurile pornesc de la 109 lei pe segment, cu toate taxele incluse.

“Cea mai nouă destinație a noastră din Cluj-Napoca conectează orașul cu uimitorul Lyon din Franța, o destinație perfectă pentru un weekend sau chiar pentru o vacanță mai lungă. Suntem încrezători că pasagerii noștri din România se vor bucura de vizitarea acestei destinații populare, iar Cluj-Napoca va avea și mai multă expunere internațională pentru turiștii care vizitează regiunea”, a delcarat Tamara Vallois, Wizz Air Head of Communications.

Primul zbor din Cluj-Napoca al Wizz Air a decolat în 2007, iar de atunci compania a devenit lider pe aeroportul internațional Avram Iancu.

În primele zece luni ale anului 2018, Wizz Air a transportat peste 7 milioane de pasageri către și dinspre România, ceea ce reprezintă o creștere de 13% de la an la an.