Potrivit companiei, Wizz Air va lansa cinci curse noi din Sibiu și va crește frecvențele pe alte patru rute, adăugând astfel 21 de zboruri în total programului.

Astfel, după introducerea noilor curse spre Copenhaga, Bruxelles Charleroi, Paris Beauvais, Basel și Frankfurt Hahn, care încep în iunie 2018, rețeaua de zboruri cu tarife reduse din Sibiu se va extinde la 11 rute spre 8 țări.

Cea de-a doua aeronava alocată Aeroportului din Sibiu va contribui la creșterea frecvenței zborurilor pe patru rute, din vara 2018: Londra-Luton va deveni zilnică, Memmingen și Dortmund vor crește la cinci, în timp ce conexiunea spre Nuremberg va opera de patru ori pe săptămână.

** Pe segment, cu toate taxele incluse.

Noua investiție de la Aeroportul Sibiu va duce investiția totală a Wizz Air la aproape 200 de milioane de dolari, iar echipa de la Sibiu va crește la peste 70 de angajați.

În 2018, Wizz Air va oferi peste 9,2 milioane de locuri de pe 10 aeroporturi din România, pe 142 de rute spre 20 de țări. Cea mai mare companie aeriană din România, va ajunge anul viitor la 24 de aeronave alocate bazelor din România, inclusiv șapte avioane Airbus A321 noi și va avea o echipă locală formată din peste 850 de angajați.