Noile restrictii, valabile incepand cu 29 octombrie, nu vor permite operarea zborurilor in intervalul orar 22:00 – 06:00.

“Din cauza acestei restrictii impuse pe Aeroportul Baneasa am fost fortati sa reprogramam 75% si sa anulam 10% din zborurile aferente orarului de iarna. Conform estimarilor noastre aeroportul va pierde in sezonul de iarna 40.000 de pasageri Wizz Air. Noua restrictie ii va afecta in cea mai mare masura pe pasagerii nostri, dat fiind faptul ca Wizz Air inregistreaza cel mai mare trafic pe Baneasa si in Romania. Wizz Air este una dintre putinele companii care continua sa creasca si sa investeasca in Romania, dar aceasta strategie trebuie reconsiderata avand in vedere restrictiile de pe Aeroportul Baneasa si planurile de anul viitor de restrangere a operatiunilor”, a declarat Gyorgy Abran, Chief Commercial Officer la Wizz Air.

Numarul zborurilor pe rutele spre Londra Luton si Madrid a fost redus, iar cursele Bucuresti – Larnaca si Bucuresti – Alicante au fost anulate pentru sezonul de iarna.

Toti pasagerii Wizz Air vor fi informati de noile schimbari prin e-mail sau la telefon, conform datelor de contact mentionate in rezervare. Pasagerii afectati vor avea posibilitatea reprogramarii zborului, vor putea folosi creditul echivalent pentru achizitionarea altor bilete sau servicii Wizz Air sau vor putea solicita restituirea contravalorii biletului.

Citeste si:

Nu mai vor euro ca moneda. Mai mult de jumatate dintre nemti cer reintroducerea marcii germane

Proiecte 100% romanesti, expuse la Salonul de Inovatii din Bucuresti