"Wizz Air nu numai ca adauga noi zboruri din Craiova, dar creste, de asemenea, si frecventa serviciilor deja existente catre Londra Luton si Milan Bergamo. Wizz Air ofera acum de la noua baza din Romania 6 rute catre 4 tari diferite. Extinderea companiei in Romania poate stimula piata locala a fortei de munca in aviatie si sectorul turistic, mai multi turisti avand acum posibilitatea de a calatori in judetul Dolj", potrivit operatorului aerian.

Presedintele Consiliului Judetean Dolj, Ion Prioteasa, a declarat ca, pentru aeroport, deschiderea punctului de operare se traduce in locuri de munca noi, in multiplicarea serviciilor oferite pasagerilor, dar si intr-o recunoastere a statutului sau european. 

Wizz Air este cea mai mare companie aeriana low-fare, low-cost din Europa Centrala si de Est si opereaza o flota de 53 aeronave Airbus A320 de la 18 baze, pe 300 de rute care asigura legatura intre 98 de destinatii din 35 de tari.  A avut 13,9 milioane de pasageri in anul fiscal incheiat in martie 2014.