Potrivit unui anunț al operatorului, compania aeriană este în căutare permanentă de candidați pentru pozițiile de însoțitor de zbor pentru bazele sale din Europa Centrală și de Est.

De la primul său zbor care a decolat din România în 2006, Wizz Air și-a dezvoltat continuu rețeaua și a crescut numărul de pasageri transportați pe rutele sale cu tarife mici. Wizz Air oferă în prezent 154 de rute către 21 de țări de pe 10 aeroporturi românești.

“Pentru a ține pasul cu creșterea constantă a companiei, Wizz recrutează atât profesioniști cu experiență, cât și noi talente entuziaste pentru echipa sa. Anul trecut, Wizz Air a angajat peste 1.100 de persoane și și-a mărit echipa la peste 5.000 de profesioniști în aviație. În 2020, la nivelul întregii rețele, compania caută să recruteze noi angajați, inclusiv din România”, precizează Wizz Air.

Cei care doresc să devină însoțitori de bord sunt invitați participle la sesiunilor de recrutare din Sibiu, pe 8 ianuarie și din București, pe 9 ianuarie, cu un CV în limba engleză, două fotografii (portret și corp întreg).

Ce condiții trebuie să îndeplinească participanții:

-Vârsta minimă: 18 ani;
-Înălțimea minimă pentru doamne 1,65 m și pentru domni 1,75 m;
-Deschiderea brațului de 2,10 cm (pe vârfuri);
-Diplomă de absolvire liceu (minimum);
-Fluent(ă) în engleză atât scris, cât și vorbit, cunoștințe suplimentare de limbă română, bulgară, poloneză, maghiară, lituană, letonă, slovacă, cehă, macedoneană, sârbă, ucraineană, georgiană sau bosniacă;
-Pașaport valabil fără restricții (minimum 6 luni).

Wizz Air este cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, care operează o flotă de 120 aeronave Airbus A320 şi A321 şi oferă mai mult de 700 de rute de la 25 de baze, ce asigură conexiunea între 153 de destinaţii din 44 de ţări.

Compania este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ şi este inclusă în calculul indicilor FTSE 250 şi FTSE All-Shares. Wizz Air este membră a Asociaţiei Internaţionale a Transporturilor Aeriene (IATA) şi a Operational Safety Audit (IOSA), companie de referinţă la nivel global în ceea ce priveşte recunoaşterea siguranţei companiilor aeriene.