Astfel, zborurile catre Aeroportul Gatwick Londra vor incepe din data de 18 iunie, la trife incepand cu 179 de lei pe segment.

Aceasta ruta noua aduce optiuni ieftine de calatorie intre Bucuresti si sudul Londrei si al Angliei. Wizz a devenit cea mai populara linie aeriana din Romania datorita tarifelor scazute pe care le practica, serviciilor profesioniste de la bordul aeronavelor sale, numarului de destinatii oferite si faptului ca pasagerul isi poate personaliza calatoria. Anuntul de astazi inseamna si mai multe optiuni convenabile pentru cei care calatoresc in sudul Marii Britanii si al Londrei”, a declarat Owain Jones, Chief Corporate Officer Wizz Air.

In prezent, Wizz Air ofera 114 rute, de pe cele 9 aeroporturi din Romania, spre 16 tari, cu tarife incepand de la 39 de lei pe segment. 

Operatorul are, in Romania, peste 600 de angajati la cele cinci baze curente si continua sa faca angajari pentru cele dou baze pe care le va deschide in acest an, in Iasi si Sibiu. Aplicatiile de angajare se pot trimite pe wizzair.com.

Wizz Air, cea mai mare companie low-cost din Europa Centrala si de Est, opereaza o flota de 67 de aeronave Airbus A320 si A321 si ofera mai mult de 420 de rute de la 25 de baze, ce asigura conexiunea intre 121 destinatii din 38 de tari. Compania are peste 2.600 de angajati si este listata la London Stock Exchange.