Zborurile din Bucuresti catre Basel si Nuremberg vor fi efectuate incepand cu 26 octombrie, iar cel din Cluj-Napoca spre Nuremberg de la 1 octombrie.

Totodata, compania va opera, pentru prima data, cu 7 aeronave din Bucuresti, in timpul sezonului de iarna. In prezent, Wizz Air opereaza 84 de rute din Romania catre 40 de destinatii.

In plus, compania anunta cresterea frecventa celor mai populare rute. Astfel, Londra Luton este acum accesibila cu 9 zboruri saptamanale din Cluj - Napoca si 20 de zboruri saptamanale din Bucuresti, iar ruta Bucuresti-Malaga, care pana acum era cursa sezoniera, devine disponibila pe durata intregului an.

Wizz Air a transportat anul trecut in si dinspre Romania 3,2 milioane de pasageri, fata de 2,7 milioane in 2012. Din Bucuresti au zburat aproximativ 1,7 milioane de pasageri.

Operatorul ungar zboara de pe cinci aeroporturi din Romania, urmand ca din aceasta vara sa zboare si de pe aeroporutul din Craiova, catre sase rute.

Wizz Air opereaza o flota de 46 aeronave de pe 17 baze, pe 300 de rute, care asigura legatura intre 95 de destinatii din 35 de tari.