Tarifele pornesc de la 149 de lei pe segment, iar biletele sunt deja disponibile online pe wizzair.com şi prin intermediul aplicaţiei pentru mobil.

"Aceste noi rute se adaugă celor trei servicii deja existente operate de la Aeroportul Otopeni către staţiunile greceşti, destinaţii populare de vacanţă pentru români. Astfel, pasagerii din Bucureşti şi împrejurimi vor putea călători cu Wizz Air către cinci destinaţii de vacanţă din Grecia în această vară: Heraklion, Mykonos, Santorini, Zakynthos şi Corfu", se menţionează în comunicat.

Zborurile către aceste destinaţii vor fi operate în zilele de marţi şi sâmbătă.

Wizz Air precizează că la bordul aeronavelor sunt implementate măsuri stricte de sănătate şi igienă pentru a proteja pasagerii şi echipajul. Operatorul recomandă pasagerilor să adauge Wizz Flex la rezervare, ca o măsură suplimentară de protecţie.

Procedând astfel, pasagerii pot alege să călătorească la o altă dată sau către o altă destinaţie şi au opţiunea de a-şi anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă şi de a primi 100% din tariful original rambursat imediat sub formă de credit de companie.

Potrivit sursei citate, tariful menţionat este pentru un singur segment, include taxa de administrare, un bagaj de mână (dimensiuni maxime: 40 x 30 x 20 cm). Preţul se aplică doar rezervărilor efectuate pe wizzair.com şi prin intermediul aplicaţiei Wizz pentru mobil. Numărul de locuri la tarifele indicate este limitat.

Wizz Air operează o flotă de 136 de aeronave Airbus A320 şi A321, fiind preferată de 40 de milioane de pasageri în anul financiar F20, care s-a încheiat pe 31 martie 2020. Wizz Air este listată la London Stock Exchange.