Astfel, potrivit unui anunț al companiei, cele opt destinații cu plecare din București sunt: Cagliari (Sardinia/Italia), Copenhaga, Bergen (Norvegia), Hamburg, Karlsruhe/ Baden-Baden, Memmingen (Germania), Santorini și Mykonos (Grecia).

Biletele pentru toate rutele noi pot fi deja rezervate pe wizzair.com sau prin aplicația pentru mobil a companiei aeriene cu prețuri începând de la 119 lei, pentru un segment, cu taxa de administrate și un bagaj de mână incluse. Trollerul și orice alt bagaj de cală vor fi taxate aditional.

“Pe măsură ce ne redeschidem treptat rutele, considerăm că este la fel de important să adăugăm oportunități noi și interesante de călătorie pentru pasagerii noștri, păstrând siguranța și confortul. Am introdus măsuri suplimentare de sănătate și siguranță pentru pasageri și echipajul de la bord, astfel încât călătoria cu Wizz Air să rămână o experiență fără griji, cu tarife mici și atractive”, a declarat George Michalopoulos, Chief Commercial Officer al Wizz Air.

Din 2007 și până în prezent, compania aeriană a transportat peste 22 de milioane de pasageri pe rutele sale din București.

Compania aeriană a anunțat recent o serie de măsuri de igienă crescute, pentru a asigura sănătatea și siguranța clienților și ale echipajului. Ca parte a acestor noi protocoale, pe tot parcursul zborului, atât echipajul de cabină, cât și pasagerii sunt obligați să poarte măști, echipajul de cabină având și mănuși.

Aeronavele Wizz Air sunt supuse periodic unui proces de nebulizare performant cu o soluție antivirală și, ca urmare a programului de curățare zilnic strict al WIZZ, toate aeronavele sunt dezinfectate peste noapte cu aceeași soluție antivirală. Fiecare pasager primește la intrarea în aeronavă șervețele igienizante, revistele de la bord au fost scoase din aeronavă, iar pentru toate achizițiile de la bord se recomandă plata contactless.

Pasagerii sunt rugați să urmeze măsurile de distanțare fizică introduse de autoritățile locale de sănătate și sunt încurajați să efectueze toate achizițiile premergătoare zborului online (de exemplu: bagaje de cală, WIZZ Priority etc.) pentru a minimiza orice posibil contact fizic la aeroport.

Cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est operează o flotă de 121 de aeronave Airbus A320 şi A321, fiind preferată de peste 40 de milioane de pasageri până la 31 martie 2020. Wizz Air este listată la London Stock Exchange.

Wizz Air are cea mai mare comandă de avioane din familia de ultimă generaţie Airbus A320neo, care va permite companiei aeriene să îşi reducă în continuare amprenta de mediu cu 30% pentru fiecare pasager până în 2030.