Potrivit unui anunț al operatorului low-cost, zborurile din București către Edinburgh, capitala Scoției, încep din 23 decembrie 2019 și vor fi operate de două ori pe săptămână - marți și sâmbătă.

Biletele sunt deja disponibile pe wizzair.com începând de la prețul de 29,99 euro/129 lei, pe un singur segment, cu taxe obligatorii incluse.

Edinburgh oferă oportunități de vacanță variate pentru familii, precum și o opțiune foarte bună de city-break pentru cei care doresc să aibă o scurtă escapadă pentru a schimba peisajul.

Cu aproape 500.000 de locuitori, Edinburgh este al doilea oraș ca mărime din Scoția după Glasgow, și în doar o oră distanță cu trenul sau cu mașina le puteți combina pe amândouă într-o singură vacanță.

Edinburgh are foarte multe de oferit, cu nu mai puțin de 12 festivaluri majore în fiecare an, dintre care majoritatea au loc în august. Vizitatorii pot admira un patrimoniu istoric incredibil de bogat, cum ar fi Castelul Edinburgh sau Catedrala St. Gilles. Pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bucure de peisaje impresionante, Edinburgh poate fi admirat de pe Arthur’s seat sau de la Calton Hill.

“Începând din luna august, Wizz Air a lansat lansat patru noi rute din Timișoara, respectiv către Billund, Nürnberg, Karlsruhe/Baden-Baden și Doncaster. Cele mai noi rute Wizz Air din Timișoara le oferă pasagerilor români o oportunitate bună să viziteze Billund, frumosul oraș din inima Danemarcei, care este casa celebrei companii Lego, două orașe germane interesante, în stil gotic, Nürnberg și Karlsruhe/Baden-Baden, o localitate balneară relaxantă de lângă granița franceză, precum și bijuteria Epocii Victoriene britanice, orașul Doncaster/Sheffield în Marea Britanie”, precizează compania.

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, operează o flotă de 117 aeronave Airbus A320 şi A321 şi oferă mai mult de 650 de rute de la 25 de baze, ce asigură conexiunea între 149 de destinaţii din 44 de ţări. Operatorul ungar are peste 4.500 de angajați și a transportat 34 de milioane de pasageri în 2018.

Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ și este inclusă în calculul indicilor FTSE 250 și FTSE All-Shares. Wizz Air este membră a Asociației Internaționale a Transporturilor Aeriene (IATA) și a Operational Safety Audit (IOSA), companie de referință la nivel global în ceea ce privește recunoașterea siguranței companiilor aeriene.