Ruta va fi operata de doua ori pe saptamana, in zilele de marti si sambata, cu un tarif pornind de la 129 lei, valabil pentru un singur segment, cu toate taxele obligatorii incluse.

Wizz are in prezent la baza sa din Cluj 200 de piloti si membri ai echipajului de cabina, precum si patru aeronave, cea de-a cincea urmand sa se alature flotei in luna iulie a acestui an. Prin operatiunile sale din Cluj, compania transporta pe an un milion de pasageri, sustinand peste 750 de locuri de munca locale.

Cu acest nou serviciu, compania ofera acum din Cluj-Napoca 29 de rute spre 13 tari, inclusiv sapte noi destinatii adaugate de la inceputul acestui an spre Munchen Memmingen, Doncaster Sheffield, Berlin Schoenefeld, Billund, Alicante, Malaga, precum si ruta interna spre Bucuresti.

“Suntem incantati sa anuntam o astfel de destinatie atractiva cu plecare din Cluj-Napoca. Noua ruta spre Malaga nu numai ca va consolida pozitia de lider a Wizz in Romania, dar extinde, de asemenea, ceea ce este deja cea mai buna alegere a destinatiilor de vacanta populare pentru pasagerii nostri din Transilvania. Suntem siguri ca noul serviciu va fi bine primit de romani, care se pot bucura acum de aceasta destinatie pe intreg parcursul anului, la costuri reduse si servicii exceptionale la bordul aeronavelor Wizz”, a declarat Tamara Vallois, Head Communications Wizz Air.

Wizz Air este cea mai mare companie low-cost din Europa Centrala si de Est, opereaza o flota de 68 de aeronave Airbus A320 si A321 si ofera peste 420 de rute de la 25 de baze, asigurand conexiunea intre 124 de destinatii din 39 de tari, compania fiind aleasa de 20 de milioane de pasageri in ultimele 12 luni.