Astfel, începând din 17 iunie, Wizz Air urmează să lege Sibiul de Baden Baden și Suceava de München Memmingen.

Biletele pentru noile destinații sunt deja disponibile pe site-ul wizzair.com, cu prețuri începând de la 99 lei/19,99 euro pe segment, cu toate taxele obligatorii incluse.

Baden Baden devine, astfel, a cincea destinație Wizz din Germania de la Sibiu, după Frankfurt Hahn, München Memmingen, Dortmund și Nürnberg. Baden Baden este un important oraș balnear care oferă diverse opțiuni de petrecere a timpului liber, inclusiv pentru pasionații de sport. Zona rurală este ideală pentru drumeții și alpinism, iar în timpul iernii devine o destinație de schi îndrăgită.

Pentru Suceava, noua rută către München Memmingen reprezintă prima legătură cu Germania, devenind cea de-a treia țară în rețeaua Wizz de pe aeroportul din Suceava, după Marea Britanie și Italia. Memmingen este un oraș ce oferă multiple perspective de petrecere a timpului. Acesta are peste 150 de restaurante, cafenele și baruri pentru toate gusturile. Muzeele, expozițiile și teatrele oferă o gamă largă de divertisment interesant. Calendarul festivalurilor, care este plin de evenimente precum Ziua Pescarilor, Festivalul Copiilor, Festivalul orașului, Memmingen în Bloom, Târgul sau Piața de Crăciun, invită localnicii și vizitatorii să sărbătorească.

Wizz Air este cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, care operează o flotă de 109 aeronave Airbus A320 şi A321 şi oferă mai mult de 650 de rute de la 25 de baze, ce asigură conexiunea între 146 de destinaţii din 44 de ţări. Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ și este inclusă în calculul indicilor FTSE 250 și FTSE All-Shares.