“Călătorii români pot ajunge acum într-unul dintre cele mai vechi oraşe ale Europei, în doar câteva ore, şi pot vizita Georgia fie într-un city break sau într-o călătorie de afaceri, cu tarife ce pornesc de la doar 109 lei. Aceasta este singura conexiune directă între România şi Georgia şi ne aşteptăm să susţină turismul în ambele sensuri şi să încurajeze relaţiile de afaceri între cele două ţări”, a declarat Sorina Ratz, Wizz Air head of Corporate Communications, într-un comunicat remis presei.

Potrivit comunicatului, Wizz Air va inaugura în 2018 un număr de 19 zboruri noi din ţară, care vor aduce oportunităţi de călătorie din Sibiu, Iaşi, Cluj şi Bucureşti.

Wizz Air este cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, care operează o flotă de 93 de aeronave Airbus A320 şi A321 şi oferă mai mult de 600 de rute de la 28 de baze, ce asigură conexiunea între 141 de destinaţii din 44 de ţări. Wizz Air are o echipă de peste 3.500 de persoane şi a înregistrat 28,2 milioane de pasageri în 2017.