Potrivit unui comunicat al companiei, noua aeronavă Airbus A321 se va alătura flotei Wizz Air din București în martie 2019, după o investiție de 120 de milioane de dolari.

Odată cu sosirea noii aeronave de ultimă generație la București, flota Wizz Air va crește la 11 aeronave, oferind o capacitate totală de 4,3 milioane de locuri în 2019.

Începând din aprilie 2019, Wizz Air va conecta Bucureștiul cu Memmingen, Germania, dar și cu Castellón, Spania. Biletele pentru noile rute sunt deja în vânzare și pot fi rezervate wizzair.com cu prețuri pornind de la 69 de lei pe segment, cu toate taxele incluse.

"Cele mai noi rute conectează Bucureștiul cu Memmingen, Germania, o bijuterie ascunsă din Bavaria și cu Castellón, Spania, o destinație nouă în rețeaua WIZZ. Pasagerii noștri români pot călători către aceste destinații europene populare, bucurându-se de un program convenabil de zboruri și de prețuri începând de la 69 lei. Le urăm bun venit tuturor pasagerilor care își doresc să descopere aceste noi destinații dar și alte destinații europene excelente, în timp ce se bucură de tarifele reduse Wizz și de experiența excelentă la bord", a de clarat Johan Eidhagen, Chief Marketing Officer al Wizz Air.

Noua aeronavă va permite, totodată, creșterea frecvențelor pe șase dintre rutele deja existente ale Wizz Air din București, mai exact Dortmund, Londra, Doncaster-Sheffield, Bologna, Treviso și Eindhoven.

Primul zbor Wizz din București a decolat în 2012. În primele zece luni ale anului 2018, operatorul a transportat mai mult de 7 milioane de pasageri pe rutele sale spre și dinspre România, ceea ce reprezintă o creștere cu 13% de la an la an.

Wizz air oferă în prezent 141 de rute din România de pe cele 10 aeroporturi, către 30 de țări.