Astfel, toate rezervarile de miercuri, 27 iulie, pentru zborurile WIZZ catre oricare dintre cele 124 de destinatii disponibile din Romania, in reteaua Wizz Air vor beneficia de reducerea de 20%, care se aplica tarifelor cu taxele incluse, taxelor obligatorii si unui bagaj mic de cabina.

Wizz Air ofera, din Romania, 120 de rute spre 18 tari, de la 9 aeroporturi, asigurand conexiuni accesibile intre tara si restul Europei, dar si destinatii din afara continentului, atat pentru calatorii in scop de afaceri, cat si pentru turisti.

Cele mai noi zboruri WIZZ vor incepe in prima saptamana din august dinspre Cluj-Napoca spre Malaga si din Suceava, cel mai nou aeroport WIZZ in Romania, spre Milano Bergamo.

Pe 19 august, Wizz Air va demara operatiunile la baza din Sibiu, cu 4 noi rute de la Aeroportul International Sibiu spre Nuremberg, Munchen, Memmingen in Germania, Milano Bergamo si Madrid, Sibiu devenind astfel cea de-a saptea baza WIZZ in Romania.

Totodata, Wizz Air a adus cea de-a cincea aeronava Airbus A320 la baza de la Cluj-Napoca, aceasta urmand sa asigure operatiunile pentru zborurile nou-lansate spre Doncaster Sheffield, Billund si Alicante, precum si pentru ruta interna spre Bucuresti, care marcheaza o noua etapa in transportul aerian intern in Romania.

Wizz Air este cea mai mare companie low-cost din Europa Centrala si de Est, care opereaza o flota de 71 de aeronave Airbus A320 si A321 si ofera mai mult de 420 de rute de la 25 de baze, ce asigura conexiunea intre 124 de destinatii din 38 de tari. Wizz Air are peste 2.600 de angajati care au deservit 20 de milioane de pasageri, in ultimele 12 luni.

Operatorul low-cost din Ungaria este listat la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ si este membru al Asociatiei Internationale a Transporturilor Aeriene (IATA) si Operational Safety Audit (IOSA), Wizz Air a fost aleasa recent “Value Airline of the Year 2016” de editorii Air Transport World, una dintre cele mai importante reviste de aviatie.