Potrivit unui comunicat remis presei, Wizz Air introduce serviciul “Flexible Travel Partner”, care le va permite clienților să efectueze o nouă rezervare fără să includă numele tuturor pasagerilor la acel moment.

Produsul a fost conceput pentru acei pasageri care doresc să îşi rezerve din timp călătorii la preţ redus, dar nu sunt încă siguri care le vor fi partenerii de drum.

Astfel, la momentul achiziţionării, cel care face rezervarea trebuie să furnizeze doar un singur nume, cu care poate rezerva până la nouă bilete pentru alți nouă pasageri, fără să le includă şi numele.

Ceilalți pasageri vor fi înregistrați în orice alt moment accesând rezervarea online, înainte de termenul limită pentru check-inul electronic.

Totodată, trebuie plătit prețul întreg al biletului și taxele pentru serviciile selectate pentru toți pasagerii, în momentul rezervării.

Acest serviciu nu este disponibil în cazul rezervărilor de grup și în cazul bebelușilor sau al pasagerilor care necesită asistență specială. În cazul bebelușilor, numele acestora trebuie furnizat la crearea rezervării.

Noul serviciu este disponibil pentru o taxă de 47 de lei/pasager/zbor.

Mai multe detalii găsiți aici.

Wizz Air a anunțat recent că va renunta la taxarea clientilor pentru bagajele de mana, urmand politicile Ryanair si easyJet, in urma rezultatelor solide din primul trimestru fiscal, sustinute de pretul scazut al carburantului.

Compania permitea clientilor sa aduca la bord obiecte mici si laptop-uri, dar impunea un tarif de 10-35 de euro pentru bagajele standard de cabina, in functie de momentul rezervarii. Aceste tarife vor fi eliminate din 29 octombrie, permitand accesul in avioane cu bagaje cu 50% mai mari, a anuntat compania.