Potrivit unui comunicat al companiei, promoția se aplică tuturor clienților pentru toate rezervările făcute online, pe site-ul companiei sau prin intermediul aplicației pentru mobil.

Promoție este valabilă pe 8 decembrie, de la 00:00 la 23:59, ora Europei Centrale, iar reducerea de 50% se aplică doar anumitor zboruri, disponibile pe site-ul wizzair.com și în aplicația WIZZ pentru mobil.

Reducerea de 50% se aplică tarifului, dar nu include taxa de administrare. Călătoriile trebuie efectuate până pe 15 ianuarie 2021.

Unele dintre cele mai populare zboruri Wizz Air disponibile din București în decembrie includ destinații precum: Bruxelles Charleroi, Paris, Lyon, Dortmund, Memmingen – München Vest, Tel-Aviv, Oslo, Eindhoven, Londra (Gatwick, Southend și Luton), Madrid și Barcelona.

Wizz Air informează că a fost una dintre primele companii aeriene care a introdus măsuri sanitare sporite pentru a asigura sănătatea și siguranța pasagerilor și a echipajului la bord. Pe lângă faptul că filtrele HEPA performante captează 99,97% din virușii și bacteriile din aer, aeronavele sunt supuse în mod regulat unui proces de dezinfecție performant cu o soluție antivirală și, urmând programul strict de igienizare zilnic al WIZZ, toate aeronavele companiei sunt dezinfectate în continuare peste noapte cu aceeași soluție antivirală.

”Opinia că zborul continuă să fie cel mai sigur mod de a călători este, de asemenea, rezultatul unor studii recente realizate de organizații de prestigiu precum Școala de sănătate publică HARVARD T.H Chan. Studiile au concluzionat că zborul prezintă riscuri mai mici din perspectiva pandemiei comparativ cu cumpărăturile datorită protocoalelor care implică purtarea unei măști la bord de către pasageri și echipaj, dezinfectarea constantă a suprafețelor și filtrarea de înaltă performanță a aerului de la bord”, informează operatorul.

Copania încurajează clienții să adauge WIZZ Flex la rezervare. Astfel, pasagerii pot fi siguri că, în cazul în care circumstanțele se schimbă, sau pur și simplu doresc să călătorească la o altă dată sau spre o altă destinație, pot rezerva din nou orice zbor WIZZ la alegere. În cazul rezervărilor afectate de suspendările de zbor, pasagerii vor primi 120% din tariful inițial în contul lor WIZZ, iar suma poate fi utilizată în următoarele 24 de luni pentru achiziționarea produselor și serviciilor Wizz Air.

De asemenea, pasagerii pot opta pentru o rambursare în numerar – care va dura 30 de zile până la finalizare – și vor fi informați despre pașii necesari pentru un transfer bancar sau transfer pe un card bancar într-un e-mail separat. În acest caz, clienții vor fi eligibili doar pentru 100% din tariful inițial.

Wizz Air operează o flotă de 134 de aeronave Airbus A320 și A321 și a transportat 40 de milioane de pasageri în anul financiar F20, care s-a încheiat pe 31 martie 2020. Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ.