Wizz Air confirma faptul ca pasagerii care vor rezerva zboruri pentru cele 83 de destinatii (28 de rute din Romania) vor beneficia de reducerea de 20%.

"Ii indemnam pe vanatorii de chilipiruri si pe cei atenti la cheltuieli sa rezerve repede pentru ca promotia de Anul Nou de 20% se va incheia pe 4 ianuarie, la miezul noptii”, a declarat Daniel de Carvalho, Corporate Communications Manager Wizz Air.

Discount-ul se aplica tarifului de zbor, incluzand toate taxele si este valabil pentru rezervarile noi. Reducerile nu se aplica tarifelor pentru serviciile optionale (cum ar fi taxa de bagaje) si pentru taxa de rezervare.
 
Compania ungara Wizz Air este prezenta pe piata europeana de aproape opt ani. Operatorul low-cost a operat pentru prima data din Katowice in mai 2004. In prezent, flota companiei este alcatuita din 39 aeronave Airbus A320, care opereaza de la 16 baze aflate in Polonia, Ungaria, Bulgaria, Romania, Ucraina, Cehia, Serbia si Lituania.

In 2011, Wizz Air a devenit lider pe piata romaneasca in ceea ce priveste traficul de pasageri, depasind pentru prima data compania aeriana de stat, Tarom. 2,7 milioane de romani au ales ca mijloc de transport operatorul ungar low-cost.