Noua bază va oferi curse la tarife mici pe tot parcursul anului de la Cardiff, cu rute în premieră și conexiuni către destinații însorite, inclusiv Alicante, Faro, Larnaca și Tenerife, precum și rute sezoniere în timpul verii către Corfu, Heraklion și Palma de Mallorca și curse spre Lanzarote și Sharm El Sheikh în timpul sezonului de iarnă.

Biletele sunt disponibile acum pe wizzair.com sau pe aplicația WIZZ, cu tarife începând de la 27,99 lire sterline, tarif pentru un singur segment, care include un bagaj de mână. Trollerul și orice bagaj adițional de cală sunt tarifate adițional. Prețul se aplică doar rezervărilor efectuate pe wizzair.com și prin intermediul aplicației WIZZ pentru mobil. Numărul de locuri la tarifele indicate este limitat.

Prin crearea bazei din Țara Galilor, Wizz Air creează peste 40 de locuri de muncă directe și peste 250 de locuri de muncă indirecte pe piața locală, sprijinind industrii precum aviația, transporturile, hotelieră și turismul. Conectarea Țării Galilor cu nouă destinații populare de vacanță va oferi un impuls economiei locale prin creșterea capacității anuale a Aeroportului Cardiff cu peste 350.000 de locuri, oferind pasagerilor locali oportunități de călătorie și mai accesibile și mai interesante la ușa lor.

Anunțul urmează unei perioade de expansiune recentă pentru compania aeriană, Wizz Air Marea Britanie deschizând noi baze la aeroportul Gatwick și Doncaster Sheffield în octombrie și adăugând un al unsprezecelea avion la baza sa din Londra Luton în iulie. Odată cu adăugarea acestor noi rute de la Aeroportul Cardiff, Wizz Air ajunge la 132 de rute de pe 11 aeroporturi din Marea Britanie.