Zborurile vor incepe pe 30 septembrie si vor fi operate pe Aeroportul International Vnukovo, din Moscova, cu o aeronava noua Airbus A320. Aeroportul Vnukovo este unul dintre cele mai mari din Moscova si ofera acces rapid in metropola.

Compania va opera curse intre Kiev si Moscova de trei ori pe saptamana, pentru inceput in zilele de marti, joi si sambata, iar din 27 octombrie in zilele de luni, miercuri si joi. Tarifele pornesc de la 30 de euro.

Subsidiara Wizz Air din Ucraina opereaza pe 16 rute intre 7 tari, din 2 orase ucrainene.

Grupul Wizz Air, prezent si in Romania, opereaza o flota de 53 aeronave Airbus A320 de la 18 baze, pe 300 de rute care asigura legatura intre 98 de destinatii din 35 de tari. Operatorul aerian a avut 13,9 milioane de pasageri in anul fiscal incheiat in martie 2014.

Un avion al companiei Malaysia Airlines, care efectua cursa Amsterdam-Kuala Lumpur cu 298 de persoane la bord, a fost doborat la 17 iulie, in estul Ucrainei, intr-o zona controlata de rebelii sustinuti de Moscova. Toti pasagerii si-au pierdut viata. Din acel moment, majoritatea companiilor evita traversarea spatiului aerian ucrainean.