Promoția este valabilă astăzi pentru rezervările noi către cele 150 de destinații ale companiei din întrega Europă, dar și din afară, iar călătoriile se poate realiza oricând, fără limită în ceea ce privește perioada. 

Reducerea de 20% se aplică tarifelor incluzând taxele și costurile obligatorii, dar fără taxa de administrare, iar prețurile pornesc de la 39 de lei.

Promoția este valabilă pe 4 septembrie, de la ora 00:00 la ora 23:59, ora Europei Centrale și de Est.

Prețul se aplică numai pentru rezervările efectuate pe site-ul wizzair.com sau prin intermediul aplicației WIZZ pentru mobil. Reducerea nu se aplică pentru rezervările de grup.

Citește și: Wizz Air lansează cinci rute noi din România. Care sunt destinațiile și cât costă biletele

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, operează o flotă de 119 aeronave Airbus A320 şi A321 şi oferă mai mult de 700 de rute de la 25 de baze, ce asigură conexiunea între 150 de destinaţii din 44 de ţări. Compania a transportat 34 de milioane de pasageri în 2018.

Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ și este inclusă în calculul indicilor FTSE 250 și FTSE All-Shares. Wizz Air este membră a Asociației Internaționale a Transporturilor Aeriene (IATA) și a Operational Safety Audit (IOSA), companie de referință la nivel global în ceea ce privește recunoașterea siguranței companiilor aeriene.