Astfel, la ediția din acest an a târgului de carieră “Angajatori de Top”, care se organizează la București și la Timișoara, participă peste 180 de companii în căutare de angajați, iar peste 30.000 de candidați vor veni pentru a-și căuta un loc de muncă, apreciază organizatorii.

Torodată, la cele două evenimente se vor organiza și o serie de sesiuni de dezvoltare profesională și personal în cadrul a peste 60 de conferințe și workshop-uri, susținute de peste 100 de manageri și specialiști.

Târgul de cariere “Angajatori de Top” va avea loc în zilele de 13 și 14 octombrie la Timișoara (Centrul Regional de Afaceri) și pe 20 și 21 octombrie la București (Sala Palatului).

“În această toamnă remarcăm o intensificare a nevoilor de recrutare, atât pentru recrutarea de profesioniști cu experiența (mid și senior level), pentru poziții entry-level, dar și pentru programele de internship și trainee pe care companiile le au deschise în următoarea perioadă. Ce observăm specific pentru această toamnă este dificultatea pe care companiile o întampină în a-și acoperi nevoile de recrutare. Dacă facem o comparație cu anii de dinainte de criza economică, observăm că recrutarea este mult mai dificilă acum decât în 2008”, a declarat Dragoș Gheban, Managing Partner, Catalyst Solutions, compania care organizează “Angajatori de Top”.

Toate companiile prezente la evenimentele anterioare “Angajatori de Top”au afirmat că au recrutat un număr semnificativ de angajați. De asemenea, peste 80% dintre candidații care au fost prezenți la ultimele ediții au afirmat că au găsit la eveniment cel puțin un job de interes pentru ei.

Cele peste 180 de companii multinaționale și locale, care participă la târg activează în domenii precum IT, Telecom, Inginerie, FMCG, BPO, Audit şi Consultanţă, Retail, Financiar – Bancar. Companiile care doresc să participe la “Angajatori de Top”se mai pot înscrie până pe 26 septembrie.

Cei care sunt în căutarea unui job se pot înscrie gratuit online, pe www.hipo.ro/locuri-de-munca/angajatoridetop/, pentru a participa ulterior la eveniment în baza CV-ului tip Barcode.