Nivelul de experienţă, cerinţele jobului, industria în care activează compania și departamentul în care este deschis jobul sunt aspecte care pot influența salariul oferit de angajator.

Potrivit organizatorilor, pentru programele de internship, majoritatea angajatoriilor oferă salarii în intervalul 300-400 euro, iar pentru poziţiile entry-level între 400 și 500 euro.

În ceea ce priveşte joburile care se adresează specialiştilor cu nivel mediu de experienţă, majoritatea companiilor oferă salarii în intervalul 500-700 euro, iar pentru poziţiile dedicate candidaţilor cu nivel senior, remuneraţia ajunge la 1.000-1.500 euro și peste 1500 euro.

Beneficiile non-salariale oferite de angajatori reprezintă, de asemenea, o componentă importantă a ofertei salariale. Majoritatea companiilor oferă între 10-30% beneficii nonsalariale din totalul pachetului de beneficii. Câteva dintre cele mai frecvente beneficii sunt: tichete de masă, asigurări medicale, bonus de performanță, program de lucru flexibil, prime de Paște /Crăciun, asigurări de viață, decontarea transportului, discount-uri pentru produsele/serviciile companiei, posibilitatea de a lucra de acasă, sprijin financiar pentru traininguri.

Domeniile în care se fac angajări sunt dintre cele mai variate, de la IT&C, inginerie, vânzări și marketing, la achiziții-logistică-aprovizionare, controlul calității, design, juridic, PR, comunicare sau resurse umane.

97% dintre companii au poziții deschise în București, însă, pe lângă joburile din București companiile au și planuri de relocare pentru candidații care vor sa lucreze în alte sedii din țară: Pitești, Ploiești, Timișoara, Cluj-Napoca, Sibiu, Târgoviște, Brașov etc.

Pe lângă oferta de joburi, în cadrul târgului, participanții se pot înscrie la peste 25 de SkillShop-uri care abordează subiecte precum: ce abilități și competențe este important să îți dezvolți, care este traseul pe care îl poate avea cariera ta, care sunt cele mai noi programe de internship&trainee. Acestea vor fi susținute de companii precum P&G, DELL Technology, IKEA, Deloitte România, HP etc.

De asemenea, pentru pasionații de tehnologie, TechTalks aduce 3 Conferințe și 3 TechLab-uri prin intermediul cărora participanții vor fi implicați în rezolvarea unor studii de caz alături de profesioniști IT, în zone precum Software Development, IoT, Web, Mobile, Robotică. Companii precum Stefanini, Ubis, Wipro's automotive Center of Excellence, PTC, dar și multe altele vor fi prezente în cadrul acestor sesiuni.

Prezența la eveniment este gratuită, iar pentru a aplica la cele 5.000 de poziţii deschise, vizitatorii trebuie să își descarce CV-ului Barcode pe care îl pot accesa din contul lor, pe www.hipo.ro.

Târgul se desfășoară în zilele de 20 și 21 octombrie, la Sala Palatului din București. Mai multe detalii găsiti AICI.