Potrivit sursei citate, este vorba despre 500 locuri de munca vacante pentru femei si 300 de locuri pentru cupluri, fiind solicitate persoane apte pentru munca la camp, cu varsta cuprinsa intre 18 si 40 ani.

Durata contractului de munca este de aproximativ 3 luni, iar timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi, respectiv 39 ore pe saptamana impartite in 6 zile. Ziua a 7-a este considerata zi de odihna care poate, insa, sa nu coincida cu duminica.

Programul de lucru incepe la primele ore ale diminetii si data de angajare aproximativa este 15 februarie 2017.

ANOFM precizeaza ca salariul oferit este de 40,15 euro brut/zi, conform Conventiei colective aplicabile platibil la doua saptamani prin transfer bancar. Contributiile datorate lunar sunt de 2% impozit pe venit si 113 euro asigurarile sociale.

Cazarea este oferita de catre angajator contra unei sume de 1,6 euro pe zi, cu precizarea ca nu exista posibilitatea cazarii solicitantilor barbati in cadrul firmei.

Detalii despre oferta de locuri de munca pot fi obtinute de pe site-ul EURES sau de la consilierii EURES din cadrul Agentiilor de Ocupare din judetul de domiciliu.

Gasiti lista consilierilor EURES si datele lor de contact AICI.

Dosarul pentru inregistrarea in baza de date va contine urmatoarele acte: cererea tip (se completeaza la sediul agentiei), cazier judiciar valabil, adeverinta medicala "apt pentru munca", copie act studii, CV in limba romana.

Data si locul in care se va desfasura bursei vor fi comunicate la o data ulterioara.