Astfel, potrivit site-ului oficial al companiei, călătorii din Timișoara și Oradea își pot achiziționa bilete la prețul de 4,99 euro pe segment pentru zboruri către Germania, la Dusseldorf, Berlin sau Memmingen.

Operatorul low-cost mai propune prețuri de 9,99 euro, pentru zborurile din Oradea către Milano sau din București către Bruxelles și Milano.

Cei care vor să meargă din București la Timișoara vor plăti 7,98 euro, iar biletele de la București la Roma și Bologna sau de la Oradea la Barcelona costă 12,99 euro.

Ryanair mai vinde și bilete de avion de la Craiova către Valencia, cu 14,89 de euro.

Toate prețurile enumerate mai sus sunt pe un singur segment și sunt disponibile doar pentru anumite date din lunile septembrie, octombrie și noiembrie. Oferta expiră pe 25 august.

Puteți găsi prețurile cele mai bune făcând simulări AICI.

Compania irlandeză vrea să lanseze mai multe zboruri între Bucureşti şi centrele financiare ale Europei şi estimează 2,6 milioane de pasageri în anul fiscal 2018, a declarat directorul de marketing Denis Barabas, într-un interviu acordat Seenews.com, potrivit News.ro. Atingerea acestui număr de pasageri ar însemna urcarea pe locul trei în topul liniilor aeriene active în România.

Liderul pieţei este Wizz Air, cu 5,5 milioane de pasageri transportaţi în 2016, urmat de Blue Air, cu 4 milioane de pasageri, şi de Tarom cu 2,41 milioane pasageri. Ryanair a transportat 680.000 de pasageri în primele şase luni ale anului trecut.

"Scopul nostru este de a conecta Bucureştiul cu cele mai importante centre de afaceri din Europa, România are atât de multe de oferit. Ryanair este întotdeauna receptivă la planurile de modernizare sau de construire de aeroporturi în România şi vrem să extindem aici", spunea Barabas la începutul anului.

România este considerată o piaţă cu un uriaş potenţial, având o medie de 0,66 de pasageri pe locuitor, faţă de media Uniunii Europene de 1,7 pasageri pe locuitor, potrivit datelor Eurostat.