Fiecare autoturism, ca si fiecare incapere sau sala, poseda calitati acustice unice. Dimensiunea si forma habitaclului, materialele din care sunt alcatuite scaunele sau bordul, raportul dintre sticla si otel, toate acestea afecteaza calitatea sunetului din interiorul unui autoturism nou", a anuntat compania.

Astfel, specialistii au utilizat un playlist format din piese ale artistilor Radiohead, Black-Eyed Peas, Fugees, The Eagles, John Coltrane, dar si opere ale compozitorilor Vivaldi sau Carl Orff.

Piesele artistilor au rulat de mii de ori compozitiile acestora pentru a regla sistemul audio al monovolumului.

Noul model Ford B-Max va fi disponibil cu un sistem audio marca Sony. Acesta include opt difuzoare si un amplificator Sony de 4 x 25 wati.

Ford Romania prezinta prima imagine oficiala cu modelul de serie B-Max. GALERIE FOTO

Utilizatorii pot selecta muzica din unitatea radio/CD incorporata, care include un sistem Digital Audio Broadcast, sau de pe playerele lor muzicale portabile, conectate prin USB sau Bluetooth.

Modelul B-Max este fabricat exclusiv la uzina Ford de la Craiova si va fi lansat in luna martie la Salonul Auto de la Geneva. Reprezentantii companiei au spus ca in acest an vor fi produse 60.000 de unitati B-Max, iar pentru anul viitor estimeaza constructia a cel putin 100.000 de masini.