Asadar, sambata, 3 aprilie, la Mario Caffe din Bucuresti va avea loc “Easter Party“ unde vor mixa Tiberiu Nicolescu & Voroneanu Valentin. Un lucru bine de stiut este faptul ca intrarea este libera.

Pentru cei care vor sa inceapa sarbatoarea devreme, Turabo Society Club are pregatite petreceri speciale atat vineri, 2 aprilie, cat si sambata, 3 aprilie. Denumite “Easter Special Party”, vineri si sambata beneficiati de intrare gratuita.

In clubul Maxx din Capitala, exact in prima zi de Paste, adica pe 4 aprilie, incepanand cu ora 22:00 va avea loc o petrecere ce ii are ca invitati pe Deepside Deejays.

Tot duminica si Kristal Glam Club va organiza o petrecere tematica. Invitatul special, Julian Chaptal, soseste in premiera in Romania.  

Sambata, pe 3 aprilie, va puteti duce la un alt “Easter Party” cu Federico Molinari, Pedro si Priku in Cabaret Events Hall din Bucuresti. Evenimentul va incepe la ora 22:00.

Si clubul Suburbia s-a pregatit de o seara speciala pe 3 aprilie si va asteapta o surpriza, daca sunteti iuti de picior.

“Si noi te vom astepta cu cozonac si prajiturele. Intrarea este ca de obicei, doar 5 lei, iar primii 50 dintre voi ce ne vor trece pragul dupa miezul noptii primesc si in seara asta un pahar de vin din partea noastra!”, imbie anuntul clubului.

Insa nici orasele din provincie nu lasa Pastele sa treaca neobservat asa ca, pe 3 aprilie, incepand cu orele 01:00, T&T Café din Iasi prezinta un concept de petrecere denumit Sax your Easter Party ce ii are ca invitati pe DJ Mano, insotit de Alex, remarcabilul saxofonist al trupei Soundcheck.
 
“Cei prezenti se vor putea bucura de: glowing stick-urile ce vor lumina o seara cu totul deosebita, muzica de calitate insotita de saxofon live, cocktail-uri fine si bineinteles prietenii care ii ai tot timpul la petreceri langa tine! Petrecerea va continua pana in zori cu un after-hour la care vor participa toti djii rezidenti locali”, se arata in materialul de prezentare al clubului.

Old Nick Pub din statiunea montana Sinaia va asteapta la “Another crazy Easter Party”, atat pe 3 cat si pe 4 aprilie.