Venchi, magazinul de ciocolata si gelateria de pe Calea Victoriei se lauda cu inghetata italieneasca autentica. Astfel, amatorii de "gelata" nu mai trebuie sa mearga pana la Roma pentru a-si satisface "placerile vinovate" ci pot savura o inghetata in timp ce se plimba prin centrul Bucurestiului, scrie Ziarul Financiar.

Insa Venchi e mai ales renumit pentru specialitatile de ciocolata.

Brandul are traditie in domeniu din 1878, cand Silvano Venchi, un tanar de 20 de ani si-a deschis propriul laborator de cofetarie in Torino.

In anul 2000, Pietro Cussino, un alt maestru cicolatier din regiunea Cuneo, s-a alaturat brandului Venchi. Astfel din 2003 Venchi produce peste 350 de specialitati de ciocolata si sa nu uitam, inghetata.

Cadoul perfect

My House este locul ideal pentru a cumpara un cadou de casa noua. Aici se "intalnesc cele mai mari case de lux din domeniul Art de la Table", furnizori ai caselor regale din "intreaga lume: Rosenthal, Versace, Lalique, Christofle, Robbe&Berking, Moser si cel mai recent - portelanul de lux Limoges Haviland.

Produsele oferite de My House sunt obiecte decorative care poarta semnatura unor designeri renumiti precum: Walter Gropius, Marcello Morandini, Gianni Versace, Hundertwasser, Marcel Wanders, Andy Warhol, Patricia Urquiola sau Zaha Hadid.

Citeste mai mult pe www.zf.ro!

Sursa foto: Ziarul Financiar