Telus şi-a mutat birourile în AFI Park 3 în 2015 şi s-a extins în AFI 4 & 5 în anul 2017. Compania ocupă în prezent aproape 11.000 metri pătraţi de birouri, în total, în Bucureşti şi Craiova.

Grégoire Vigroux, co-fondator şi vicepreşedinte Telus, consideră că România este noul Silicon Valley al Europei.

"Credem că România este noul Silicon Valley al Europei în ceea ce priveşte domeniul outsourcing. Cu 125.000 de angajaţi care lucrează în această industrie aflată în expansiune, reputaţia dobândită de destinaţie atractivă de outsourcing este în creştere. Dorim să valorificăm potenţialul pe care îl oferă România, astfel că ne continuăm dezvoltarea în 2019, atrăgând cele mai bune talente multilingve pe care le poate oferi piaţa muncii", a spus Grégoire Vigroux.

Nevoia de extindere vine în contextul în care compania şi-a planificat creşterea echipei cu angajarea a peste 100 de persoane pe lună în perioada ianuarie - iunie 2019.

”Compania caută candidaţi cu un nivel avansat de cunoaştere a limbii engleze, dar care vorbesc şi o a doua limbă străină, pentru a oferi asistenţă prin telefon, e-mail, chat şi social media clienţilor din domenii precum turism şi ospitalitate, comerţ electronic, games, telecom, fintech şi asigurări”, se arată în comunicat.

Detalii despre joburile scoase la concurs vedeți aici.