Doamna Columbeanu risca pana la cinci ani de puscarie pentru ca un student, care in timpul liber se transforma in paparazzo, o acuza ca l-ar fi calcat intentionat cu masina cand voia sa o fotografieze si sa-i puna unele intrebari. Insusi tatal lui, care este avocat, strange probele si cere condamnarea pentru vatamare corporala.

Incidentul pe care politistii si procurorii trebuie sa il lamureasca pana in cel mai mic detaliu ar fi avut loc acum mai bine de o luna, in seara in care Irinel Columbeanu isi aniversa 52 de ani de viata si primea in dar de la sotia sa o stea.

Astfel, sotii Columbeanu spun ca ar fi fost interceptati de un student care castiga bani din vanatoarea persoanelor publice - un paparazzo.

La randul sau, acesta din urma povesteste ca Moni a urcat la volan, l-a lovit in genunchi, dupa care l-a urmarit cu masina. Tanarul spune ca s-a ales cu ruptura de ligamente si urmeaza sa ajunga pe masa de operatie.

In timp ce avocatul crede ca intre fiul sau si sotia miliardarului ar putea exista cale de impacare, baiatul insista: nu va accepta nici in ruptul capului o intelegere in afara salii de judecata. Se gandeste acum la valoarea unor daune morale si materiale.

Soferita Monica Columbeanu a mai avut probleme si in septembrie 2009. Radarul a prins-o atunci in centrul Capitalei cu 121 de kilometri la ora.

In urmatoarele saptamani, Monica Columbeanu va trebui sa vina impreuna cu avocatul sau la sectia 1 Politie, ca sa dea declaratii si sa spuna cum se apara in fata acuzatiilor. Dupa ce vor fi stranse toate probele, politistii si procurorii vor decide daca o trimit sau nu in judecata.