Denumit Virtutii Office Building, imobilul este amplasat in cartierul Militari, are 7 etaje si o suprafata utila de 5.000 de metri patrati.

In 2008, Dante International, care detine magazinul online eMAG.ro, a inchiriat 4.000 de metri patrati in Virtutii Office Building. Dupa mutarea sediului Dante International in cladirea Swan Office&Tehnology Park, din Pipera, Virtutii Office Building a ramas in cea mai mare parte neinchiriata.

Instant Group SRL a fost infiintata in 2002 si are ca obiect de activitatea comertul cu ridicata al carnii si produselor din carne. In 2010, afacerile firmei au insumat 13,26 milioane de lei, de la 16,6 milioane in urma cu an, iar profitul net a coborat de la 40.289 lei la 13.981 lei.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti, Daniel Vasile, incendiul a fost localizat si nu mai exista pericol de propagare.

Circulatia pe Soseaua Virtutii a fost deschisa si pentru masini si pentru tramvaiul 41

Circulatia rutiera si cea a tramvaielor liniei 41 a fost redeschisa in ambele sensuri pe Soseaua Virtutii, a declarat purtatorul de cuvant al Brigazii Rutiere a Capitalei, Ioana Stancu.

Traficul a fost redeschis mai intai pentru tramvaiele liniei 41, la scurt timp fiind redeschisa si circulatia rutiera, in ambele sensuri.

Un incendiu puternic a izbucnit, joi dupa-amiaza, la ultimele doua etaje ale unei cladiri de birouri din sectorul 6 al Capitalei, pe strada Virtutii. Atat circulatia rutiera, cat si tramvaiul 41 au fost blocate pentru mai multe ore in zona.

Incendiul a afectat o constructie din sticla cu destinatia de birouri, cu 8 etaje, iar echipajele de pompieri sosite la fata locului au reusit sa izoleze incendiul, pentru a nu se intinde la cladirile vecine si mai ales la cele doua benzinarii aflate in apropiere. 

URMARITI EVENIMENTELE LIVE PE WWW.STIRILEPROTV.RO