Poate ca nu stiti exact cum functioneaza alarma miscatoare sau furcutitul, dar de multe ori v-ati aflat in situatia in care ati simtit nevoia unor instrumente care sa va faciliteze munca. Aceleasi reactii le-au avut milioanele de clienti care s-au aratat entuziasmati de inventiile trasnite de mai jos.

1. Alarma miscatoare a fost gandita asemenea unui desteptator care nu se opreste in momentul in care utilizatorul apasa butonul deoarece in cele mai multe cazuri, somnorosii tind sa adorma la loc. Gauri Nanda, inventatoarea device-ului a creat o alarma care suna si se misca prin camera, determinand astfel detinatorul sa se trezeasca pentru a-l opri.

2. Furcutitul tine loc si de cutit si de furculita, dupa cum poate va imaginati deja. Practic, instrumentul indeplineste dublu rol.

3. Felicitarea-minge a fost lansata de Michele Sipolt Kaputska si Melisa Sipolt Morolo, doua surori carora li s-a parut mai amuzant sa foloseasca mingi pentru dedicatii speciale in locul hartiilor clasice. Mesajele sunt imprimate pe mingi, folosite apoi pe post de felicitari.

4. Cartile de fitness. Nu, nu vorbim despre tratate vizavi de sanatate si o alimentatie corecta, ci de un pachet de carti...de fitness. Asemenea pachetelor clasice de carti, fiecare cartonas este imprimat cu un exercitiu fizic. Potrivit celor de la Business Insider, ideea a prins la public, caci s-au vandut sute de milioane de asemenea pachete. Vanzarile au atins cateva milioane de dolari.

5. Masina trasnita de tuns (headblade). Se pare ca insusi inventatorul s-a confruntat cu problema caderii parului, moment in care si-a dorit un aparat cu care sa se tunde aproape de zero. In acelasi timp el voia si comoditate si usurinta in folosire si sa plieze perfect pe forma capului. Incasarile au depasit sapte milioane de dolari.