Daca vreodata ar decide sa traga obloanele, ar putea trai linistit vanzand autografele clientilor sai.

Intre doua inregistrari, Anastasia a trecut pragul magazinului lui Pasquale Fabrizio. Cantareata isi cauta pantofii perfecti pentru coperta noului ei album, iar Pasquale e cel mai in masura sa o indrume.

''Se poarta mult turcoaz, somon, culori vii. Nuantele fosforescente sunt foarte la moda'', ne transmite Pasquale Fabrizio, designer de pantofi.

Pasquale face pantofi pentru vedete de zeci de ani. In magazinul lui din Los Angeles, are un perete intreg tapetat cu fotografiile si autografele starurilor pe care le-a incaltat, de la Carey Grant si Frank Sinatra, pana la vedetele vremurilor noastre.

In atelierul lui, totul se face manual, iar pentru clientii celebri nu precupeteste niciun efort.

"Vor lucruri unice, numai pentru ei. Totul e personalizat, facem o multime de modificari'', povesteste
Pasquale Fabrizio

Desi se poate lauda cu multe cunostinte celebre, si-a pastrat modestia. I se mai spune si ''doctorul de pantofi'', pentru ca nu refuza sa repare o pereche de incaltari luate din alta parte.

Muzeul Smithsonian i-a incredintat lui restaurarea faimosilor pantofi ai lui Dorothy din ''Vrajitorul din Oz''.

Si casele de moda apeleaza adesea la el. Pasquale a creat toata incaltamintea pentru prezentarea Gucci de la saptamana modei de la Milano. Insa dincolo de faima, va ramane probabil in istorie drept cel care a facut primii pantofi din sticla de Murano.