Constructia a fost inceputa in luna octombrie a anului trecut, iar imobilul cuprinde locuinte cu 2 si 3 camere. Apartamentele din noua faza de dezvoltare beneficiaza de spatii de parcare subterana si supraterana, iar la subsol au fost prevazute spatii de depozitare, potrivit unui comunicat al dezvoltatorului. 

"Simtim din interactiunea cu clientul final si din nivelul vanzarilor ca piata incepe treptat sa revina la un context mai favorabil. Este motivul pentru care am decis sa reluam dezvoltarea in Bucuresti in urma cu un an. Ne bazam pe experienta din domeniul rezidential si ne adaptam la cerintele pietei pentru a livra un produs imobiliar potrivit actualului context", a declarat, intr-un comunicat, Andreas Holler, directorul executiv al Adama Group. 

Reprezentantii Adama apreciaza ca actualul context al pietei reprezinta unul dintre cele mai convenabile momente pentru achizitia unui apartament. 

"Dupa o perioada de criza economica intensa si o adaptare a preturilor, piata indica semne de stabilitate, cu potential de crestere pe termen mediu, in special in ceea ce priveste segmentul de mijloc, unde cererea se dezvolta. In plus, ca urmare a recentelor schimbari in ceea ce priveste programul Prima Casa, sectorul bancar depune eforturi pentru a imbunatati conditiile creditelor in moneda nationala si pentru a oferi clientilor produse competitive", se mentioneaza in comunicat. 

Compania vinde apartamentele nou livrate cu preturi pornind de la 59.905 euro, plus TVA, pentru un apartament de doua camere, iar pentru o unitate de trei camere pretul ajunge la 91.935 euro, plus TVA.

Adama este activ in Romania, Moldova, Ucraina si Turcia, unde a construit pana in prezent peste 1.650 de apartamente si cateva zeci de mii de metri patrati de spatii comerciale si birouri. Compania detine in Bucuresti complexurile Evocenter One, Evocasa Armonia, Edenia Titan, Evocasa Optima, Evocasa Selecta, in Ploiesti - Evocasa Orizont, Bacau - Evocasa Completa, Brasov - Evocasa Viva, Iasi - Copou Bellevue si Cluj. Numarul unitatilor vandute de catre Adama se ridica la peste 1.100. 

Immofinanz este unul dintre cei mai importanti investitori imobiliari din Romania, fiind activ si in Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, Polonia si Rusia. In Romania, compania detine proprietati evaluate la circa un miliard de euro.