Totul a pornit dupa ce BBC a scris saptamana trecuta ca Apple are o rezerva de cash mai mare decat cea sa Statelor Unite. Mai exact, Apple are 76.4 miliarde de dolari, in timp ce SUA are doar 73.7 miliarde.

Steve Jobs l-ar putea imprumuta pe Obama. Apple are o rezerva financiara mai mare decat cea a statului american

Evident ca succesul gigantului american este atribuit in mare parte managerului Steve Jobs, omul care ar putea candida linistit la presedintie, scrie gottabemobile.com.

Jurnalistii sugereaza candidatura sefului Apple pentru fotoliul de la Casa Alba si chiar prezic faptul ca Jobs nu numai ca va fi mai bun decat Barack Obama in aceasta funtie ci chiar va deveni cel mai bun presedinte din istoria SUA.

Dupa cum se stie insa, Steve Jobs nu a lucrat niciodata in sectorul public, dar felul in care stie sa-si administreze afacerea si sa-si gestioneze resursele il face sa fie unul dintre cei mai buni CEO din lume la ora actuala.

Steve Jobs, scriu jurnalistii americani care viseaza deja la portretul viitorului presedinte, ar fi primul politician care nu e fatarnic. Jobs nu ar promite nimic irealizabil, iar ceea ce ar spune, cel mai probabil s-ar indeplini in cel mult doua saptamani.

Citeste continuarea pe www.stirileprotv.ro.