Argumentele acestuia au fost ca "alegerile au consecinte" si ca "trebuie si el sa supravietuiasca", noteaza Huffington Post.

"A trebuit sa renunt la 22 de oameni astazi, ca sa ma asigur ca afacerea mea va prospera si ca va rezista pe piata in anii urmatori", a declarat directorul. "Trebuie sa construiesc de acum o plasa de siguranta pentru taxele si reglementarile viitoare", a adaugat el.

Daca povestea se confirma, David va deveni primul director care si-a concediat angajatii, ca urmare directa a rezultatului alegerilor prezidentiale.

Directorul spune ca si-a avertizat angajatii cu o luna in urma ca daca Barack Obama va castiga alegerile taxele marite il vor forta sa ia astfel de decizii pentru a tine afacerea in viata.

David nu este insa singurul care a facut astfel de amenintari. Miliardarul si seful Westgate Resort a trimis un email angajatilor sai prin care ii avertiza sa voteze pentru Mitt Romney. Desi Romney a pierdut, directorul a hotarat sa acorde o serie de mariri salariale. Alte companii, precum Wynn Resorts sau Legendary Inc., si-au ghidat de-a dreptul angajatii spre votul pe care trebuia sa il dea. Seful celei din urma si-a atasat buletinul de vot completat pentru Romney, fiecarui cec de salariu oferit.