Vince Offer, proprietarul SlapChop, a vazut clipul si a hotarat ca va fi reclama oficiala a produsului sau. 

Porter pur si simplu nu s-a asteptat la o asemenea reactie din partea utilizatorilor. A povestit ca a creat materialul respectiv pentru ca se plictisea si voia sa faca un experiment aplicand cadre video productiilor sale muzicale.

De aici si pana la a-si infiinta propria companie, PorterHouse Media, a mai fost doar un pas. Este o firma de productie audio-video, specializata in remixare. Steve Porter si cei 10 angajati ai sai au avut pana acum clienti renumiti precum E!, New York Knicks, ESPN, Showtime, ABC, NBC si FedEx.

Faimoasa parodie a DJ-ului, “All He Does Is Win”, i-a adus un premiu Webby in 2012. 

A fost o schimbare de cariera peste noapte”, a spus Porter. Mai mult, de cand si-a deschis propria compania, a ajuns pe locul 2 in topul celor mai buni DJ americani si a aparut pe lista celor mai creativi 100 de oameni, creata de Fast Company. 

De la lansarea companiei acum trei ani, PorterHouse s-a extins in noi studiouri cu echipamente de ultima generatie, iar profitul pe care l-a avut in primul an se dubleaza deja. 

Pana astazi, au creat in jur de 100 de clipuri video. Pentru fiecare au avut nevoie de 100 - 250 de ore de munca.

Cu o afacere in crestere, care ii ocupa aproape tot timplul, Steve Porter sustine ca se ghideaza in continuare dupa aceeasi deviza de acum cativa ani: “Sa iti placa ceea ce faci, sa inveti mereu si sa cresti pe parcurs.“