Comertul, industria ospitalitatii si serviciile financiare sunt domeniile cele mai cautate de catre romanii cu abilitati de conducere. E suficienta o simpla trecere in revista a joburilor postate pe site-urile de recrutare pentru a vedea cat de mare este concurenta printre cei care vor sa ajunga mari directori. Si nu e deloc mica, spun specialistii.

"De regula, intr-o singura luna, o companie ajunge sa primeasca intre 500 si 1.000 de CV-uri pentru posturile de manager disponibile. Sunt insa si situatii in care cifra este depasita lejer, in cazurile in care un anumit anunt este publicat in mai multe orase" , au declarat pentru gandul reprezentantii eJobs.ro.

De exemplu, pana miercuri dupa-amiaza, ultima zi de valabilitate a anuntului, 4.067 de persoane au aplicat pentru un post de manager de magazin la Mic.ro, lantul de magazine de cartier controlat de omul de afaceri Dinu Patriciu. Din fericire, sunt disponibile 50 de posturi, nu numai in Bucuresti, ci si in Alexandria, Brasov, Pitesti si Ploiesti, ceea ce inseamna ca, in medie, cate 800 de candidati se bat pe un singur loc.

Citeste continuarea in Gandul!