Belgia

Vacant un post de expert senior sofer inteligent si sisteme de trafic, responsabil tehnic in mai multe proiecte de cercetare orientate spre client in industrie, in domeniul vehiculelor ecologice si eficiente energetic (CEEV).

Orice candidat trebuie sa aiba expertiza tehnica in sisteme mecatronice de putere (mare) la vehicule si in aplicarea lor si trebuie sa vorbeasca engleza.

Salariul oferit variaza intre 45.000 si 60.000 de euro brut pe an.

Angajatorul precizeaza ca ofera si un pachet de alte beneficii. Contractul urmeaza sa fie full-time si cu durata permanenta. 

Aceeasi companie belgiana angajeaza un expert curatare si eficienta energetica a vehiculelor, pentru acelasi pachet salarial. 

Norvegia

Disponibil un post de inginer structural la o companie internationala de energie, cu o experienta de peste 40 de ani in productia de petrol si gaze naturale pe platoul continental norvegian.

Candidatii trebuie sa aiba studii superioare tehnice (licenta/master/doctorat), experienta relevanta de minimum sapte ani, de preferat in proiecte off-shore, cunoastere aprofundata in analiza si proiectarea structurala, cunoasterea reglementarilor si standardelor relevante, abilitati excelente de comunicare scrisa si orala, spirit comercial si perspectiva lantului valoric, etica si integritate personala, interes pentru lucru intr-un mediu international, capacitate de intelegere si de gestionare a riscurilor. 

Pentru ocuparea acestui post se mai cer bune cunostinte de limba engleza sau o alta limba scandinava.

Salariul oferit este intre 64.000 si 84.000 euro brut pe an, plus bonusuri si asigurari (inclusiv de pensie). Contractul este pe perioada nedeterminata. 

Polonia

Disponibile patru posturi de analist AR, responsabil cu prelucrarea in timp util si corecta a activitatilor din departamentul de angajare. 

"Se cere experienta in relatii cu clientii (PR), contabilitate sau/si SAP constituie avantaj; mare atentie la detalii si abilitati analitice; abilitatea de a construi si de a gestiona o relatie excelenta cu clientul; dorinta de a calatori in strainatate pentru tranzitie; capacitatea de a lucra cu termen limita si sub presiune", precizeaza angajatorul. 

Candidatii trebuie sa vorbeasca la nivel minim B2 limba engleza, precum si una dintre limbile romana, ungara sau ceha, la acelasi nivel. Salariul oferit variaza intre 3.500-4.800 zloti polonezi brut/luna. 

Germania

Vacante 10 posturi de manager restaurant a la carte/personal serviciu banchet, la un hotel cu 588 de camere si apartamente, 25 de sali de conferinte si trei restaurante cu specific international.

Se cere calificare si experienta profesionala ca manager de hotel/restaurant a la carte/personal serviciu banchet, flexibilitate si fiabilitate, precum si un aspect ingrijit si bune maniere.

De asemenea, candidatii trebuie sa aiba bune cunostinte de limba germana si engleza.

Activitatea va incepe la 1 octombrie, pe o perioada de un an cu posibilitate de prelungire.

Programul de lucru este de 40 ore pe saptamana, se va lucra si in weekend si de sarbatorile legale, iar salariul nu este specificat.

Franta

Peste 500 de oferte de munca sunt disponibile si in Franta in acest moment, insa pe Tjobs.ro. Majoritatea acestor oferte se adreseaza meseriasilor specializati in diverse ramuri industriale.

Se cauta 5 instalatori, vorbitori de limba franceza, pentru executia unor lucrari de fixare şi sustinere a diverselor piese ale instalatiei de apa, si pentru realizarea unor instalatii sanitare, de gaze, incalzire centrala, ventilare şi conditionare, alimentare cu apa, retele exterioare şi instalatii frigorifice. Salariul oferit este de 1.500 de euro, net, lunar, cazarea si transportul fiind asigurate de angajator. Mai multe detalii, aici:
http://www.tjobs.ro/locuri-de-munca-in-strainatate/franta/instalator/31488

Se cauta 5 sudori, vorbitori de limba franceza, specializati in sudura MIG MAG 135-136 sau TIG INOX sau WIG, pentru productia de piese pentru o centrala nucleara. Salariul oferit este cuprins intre 1.500 si 2.000 de euro, net, lunar, cazarea si transportul fiind asigurate de angajator. Mai multe detalii, aici:
http://www.tjobs.ro/locuri-de-munca-in-strainatate/franta/sudor/22020

Se cauta si 15 cazangii, vorbitori de limba franceza, pentru confectionarea de cazane, silozuri si cuve utilizate in industria famaceutica. Salariul oferit este negociabil, cazarea si transportul fiind asigurate de angajator. Mai multe detalii, aici:
http://www.tjobs.ro/locuri-de-munca-in-strainatate/franta/cazangiu/30101

Sunt disponibile 4 oferte de munca pentru vopsitori industriali, vorbitori de limba franceza, pentru vopsirea de piese si masini. Salariul oferit este negociabil, cazarea si transportul fiind asigurate de angajator. Mai multe detalii, aici:
http://www.tjobs.ro/locuri-de-munca-in-strainatate/franta/vopsitor-industrial/31318