Turistii care au ajuns in Albena sunt acum la masa vor merge la slujba de Inviere sau vor petrece intr-un club, totusi e clar ca romanii nu se vor plictisi aici.

Cum duminica vremea se anunta calduroasa, desi vor aparea cativa nori de ploaie, plaja din Albena va fi plina.
Cei mai multi turisti vor ramane in Bulgaria pana marti. Asadar, vorbim despre pachete de 3 nopti, pentru care romanii au platit intre 150 si 200 de euro.

Sambata dimineata a fost agitatie si in Vama Veche. Sute de masini cu turisti romani, aproape ca au blocat punctul de trecere. Localnicii i-au privit cu nostalgie cum se duc la vecini. Numai in statiunea Albena s-au inregistrat peste 4.000 de rezervari.

In buna traditie, gazdele si-au deschis special hotelurile pentru ai nostri. Numai in Albena, 80% din camere sunt ocupate. 

Sambata noapte, romanii care respecta traditia vor merge sa ia lumina de la catedrala din Varna sau de la bisericile din vecinatatea Albenei.

In Mamaia, in schimb, cei cativa rataciti regreta ca au ales sa-si petreca Pastele pe litoralul nostru. Magazinele si teresele sunt inchise, iar plaja murdara. La fel de dezamagiti sunt si doi soti veniti din Grecia. Pretul unui pachet de doua nopti, la un hotel de 4 stele, costa in medie, 650 de lei, iar la cinci stele 900 de lei.