Prin aceste vouchere, saloanele pot “impacheta” mai multe servicii pe care, in mod obisnuit, clientele nu le acceseaza, toate de-odata. Pe romaneste, castigul este de ambele parti: pentru doamne-rasfat, iar pentru saloane-profit.

Spre exemplu, la salonul Art Club Valentino, din bulevardul Dacia, in luna martie pentru orice serviciu, veti beneficia de o reducere de 20%. Totodata, pentru un pachet in valoare de 150 de lei, la cosmetica, primiti gratuit un spalat, coafat, make-up profesionist si o manichiura.

La un alt salon din Capitala, Egoist, cunoscut drept unul dintre cele scumpe, va asteapta pachete de tip voucher, special pregatite pentru aceasta prima luna de primavara. Pentru 150 de lei, aveti inclus un tuns, un spalat si coafat, plus o manichiura. La 250 de lei, primiti aceeasi oferta de servicii, si in plus va si puteti vopsi. De asemenea, oferte promotionale sunt si pentru centrul de wellness al Egoist. Astfel, cu pachetul “2 ore de relaxare”, va veti delecta cu ce tratamente doriti timp de 2 ore, la pretul de 250 de lei. Daca va simiti generoase cu dumneavoastra si vrei intr-adevar sa beneficiate de tot ce are de oferit un centru de wellness, aveti posibilitatea sa faceti asta o zi intreaga, cu 400 de lei.

Ca tot vorbim de centre de ingrijire corporala, si Spa Moments, va pun la dispozitie vouchere special concepute pentru zilele de 1 Martie si 8 Martie, de Ziua Femeii. Asadar, pentru ziua de luni a saptamanii viitoare, va asteapta doua sedinte: una de natural lifting si alta de hidratare corporala intr-un pat termal, la pretul de 206 lei.

Trebuie sa mai stiti ca saloanele de infrumusetare nu ofera aceste reduceri si promotii numai la servicii, ci si la produsele profesionale pe care le comercializeaza. Un exemplu in acest sens il gasiti la salonul Centro Donna, din Dorobanti: la doua produse cumparate aveti o reducere de 20% din pretul final.