Intrebat, luni, intr-o conferinta de presa, cum i s-a parut statiunea Mamaia de 1 Mai, Mazare a raspuns: "Mi s-a parut o statiune senzationala, soare, frumos, mare, apa calda, azur, insule, barcute, avem tot ce trebuie oferit romanilor pentru a face un turism pe litoral. Sau, mai exact, avem pe dracu. Daca nu aveam cluburi, era moarta statiunea, cred ca asta va este clar tuturor. Norocul nostru al celor care lucram in serviicii si vrem sa traim de pe urma turistilor este ca am reusit sa-i aducem pe toti baietii astia cu cluburi si cu branduri in Mamaia”, a explicat Mazare.

El sustine ca intentioneaza sa aduca in Mamaia un club din Moscova pentru a atrage aici turisti din Rusia, dar si sa aiba o mai mare deschidere catre statele arabe.

"Cand o sa pot sa ma ocup mai serios de turism, principalul scop al meu este sa aduc si un club de renume din Moscova si sa deschid piata catre statele arabe, cu distractie, cu ce am deschis acum de 1 mai, Daca nu erau cluburile, era pustiu de 1 Mai pentru ca vrem, nu vrem asta-i tara, avem doua luni de caldura la Constanta. Chiar daca la Bucuresti sunt 20 de grade aici sunt 13", a mentionat Mazare.

Primarul a spus ca are o diferenta de viziune fata de reprezentantii PDL in ceea ce priveste dezvoltarea statiunii, el fiind pentru cat mai multe constructii, iar ceilalti pentru blocarea oricaror investitii.

"O sa studieze ordonanta data de madam ministreasa, care vrea sa demoleze. Citeam fel de fel de aberatii spuse de PDL-isti ca ar trebui suspendate autorizatiile de constructie samd. Asta este diferenta de viziune, eu vreau sa construim si sa aducem cat mai multe cluburi, ei vor sa se blocheze tot”, a adaugat primarul Constantei.

Duminica, presedintele Asociatiei Litoral si al ANAT, Corina Martin, a anuntat ca de 1 Mai peste 20.000 de turisti se aflau pe litoralul romanesc, fata de numai 7.000 de turisti romani care se aflau la mare in Bulgaria.