Astfel, in statiunea Azuga se afla pe partii peste 1.000 de persoane, iar instalatiile de transport pe cablu functioneaza normal, potrivit lui Alexandru Bartoiu, de la Salvamont Azuga.

Alte peste 500 de persoane se afla pe partia Kalinderu din statiunea Busteni, unde stratul de zapada artificiala masoara 35 de centimetri. Unii dintre turisti schiaza sau se dau cu sania ori cu snowboard-ul, in timp ce altii au intrat in parcul de distractii amenajat in apropierea partiei, a declarat seful de instalatie de la Kalinderu, Mihai Dobre.

In statiunea Sinaia nu se schiaza in conditii bune, insa aproximativ o mie de persoane se afla, luni, pe partiile din zona Valea Dorului, la 2.000 de metri altitudine, in Masivul Bucegi.

Reprezentantii Salvamont Sinaia au declarat ca telecabina care urca pana pe domeniul schiabil circula in conditii normale, iar fiecare cabina care ajunge sus pe munte este plina cu turisti. Multi dintre acestia urca pe munte nu pentru a schia, ci pentru a se plimba.

Peste 15.000 de turisti au petrecut Revelionul in statiunile de pe Valea Prahovei, gradul de ocupare a locurilor de cazare din statiunile montane fiind de 100%.

Citeste si:

10 ani de la cea mai ampla preschimbare de moneda din toate timpurile. Cuvantul de ordine pe buzele liderilor UE: AUSTERITATE

Secretul banilor sta in culoarea parului sau in numarul kilogramelor. Portretul robot al celor mai bine platite femei