Contractele castigate in urma licitatiilor au valabilitate un sezon, adica de la data semnarii contractului de inchiriere si pana la 15 octombrie 2010.

“Plajele scoase acum la licitatie reprezinta intre 40% si 60% din litoralul romanesc. Restul plajelor se afla deja in administratia operatorilor economici care le-au dobandit in urma contractelor cu vechia conducere de la Ministerul Mediului (n.r. in timpul Sulfinei Barbu, ministru al Mediului). Licitatiile vor fi pentru hotelieri si ceilalti operatori cu activitati in turismul de litoral”, a declarat pentru incont.ro, Catalin Anton, purtatorul de cuvant al Directiei Apelor Dobrogea Litoral (DADL).

Pretul unui caiet de sarcini este de 85 de lei (TVA inclus), iar ofertele pentru licitatie pot fi depuse la secretariatul Administratiei Bazinale de Apa Dobrogea Litoral, de luni pana vineri, intre orele 8.00 și 16.00. Caietul de sarcini se poate obtine de la sediul institutiei.

Data limita de depunere a ofertelor este 24 aprilie, la ora 16.00, iar deschiderea ofertelor va avea loc in perioada 26 aprilie - 30 aprilie. Durata de valabilitate a ofertelor este de 60 de zile de la data deschiderii acestora.

Sectoarele de plaja care fac obiectul licitatiei sunt prezentate la sediul Directiei Apelor Dobrogea Litoral.