Cei care aleg sa isi petreaca Revelionul la un hotel de 4 stele din Poiana Brasov vor plati 1.000 de euro pentru distractie. Cei cazati in hotel au acces gratuit la spa si primesc 25% reducere la garderoba de schi si transport la partie. Oferta include doua cine festive.

"O cina mediteraneana, avem si o cina greceasca, in seara de Revelion avem un meniu international foarte bogat si foarte delicat in acelasi timp, ca sa putem sa satisfacem orice pretentii culinare", explica Tudor Blendea, director de restaurant.

1.000 de euro platim si pentru specialitatile culinare din Sri Lanka - 5 nopti de cazare intr-un hotel cu vedere la oceanul Indian din statiunea Hikkaduwa, avion inclus, plus o petrecere de Anul Nou, cu foc de artificii, pe plaja.

O alta varianta poate fi insula Boracay din Filipine. 5 nopti de cazare costa in jur de 500 euro. Mai puneti insa 1.000 de euro pentru zbor. Aici, hotelurile au plaje private si ofera echipamente pentru sporturi pe apa. Insula este un magnet pentru amatorii de kite, wind-surfing si parasailing din intreaga lume.

In Romania, pentru aproximativ 500 de euro primim un apartament cu vedere spre munte. Daca vreti sa va petreceti sarbatorile de iarna intr-un hotel de lux din inima Brasovului, trebuie sa fiti pregatiti sa scoateti din buzunare in jur de 450 euro pentru 5 nopti de cazare. Pretul include micul dejun si focul de artificii din centrul orasului de care, de altfel, va puteti bucura si din strada.

Cu aceiasi bani puteti petrece Revelionul langa Turnul Eifel. Ofertele incep de la 400 euro, cu transport inclus si 4 nopti de cazare.

Dar si la Brasov exista oferte mai ieftine. Cei care nu vor sa cheltuie foarte multi bani pot alege un hotel de la marginea orasului, unde preturile sunt ceva mai mici. Ce-i drept, ne aflam la 30 minute distanta de cea mai apropiata partie, iar oferta nu include transport la partie. "O astfel de camera dubla costa 235 euro de persoana, pachet care include 3 nopti de cazare, cina festiva de revelion, un brunch pe data de 1 si mic dejun in fiecare dimineata", explica Cristinel Bretila, receptionerul unui hotel de 3 stele.

Pe de alta parte, la acelasi pret puteti petrece 4 zile la un hotel din Austria. Pe langa transportul la partie asigurat, va puteti relaxa la piscina interioara, la baia cu aburi ori la jacuzzi, toate fiind incluse in pret.