Tarifele de 300 de euro/persoana sunt valabile pentru perioada sfarsitul lui iunie-inceputul lui iulie, la hotelurile de 3 stele din regiuni ale Turciei precum: Antalya, Lara sau Kusadasi.

Pentru aceste tarife, veti primi, de regula, regimul all-inclusive, insa se poate ca pretul sa creasca pana la 350-360 de euro/persoana.

Daca aveti programata vacanta pentru mijlocul sau sfarsitul lunii iulie, atunci cele mai avantajoase oferte vin din partea hotelurilor de patru stele, unde pentru 7 nopti de cazare trebuie sa platiti in jur de 400 de euro/persoana, tot pentru all-inclusive.

Spre inceputul lunii august, veti observa o scadere a tarifelor, astfel ca pentru acelasi numar de nopti de cazare, la hotelurile de patru stele nu veti fiti nevoiti sa platiti mai mult de 350-360 de euro/persoana pentru intregul sejur.

La finele lui august, tarifele sunt si de 300 de euro pentru pachetul de mai sus, asa ca depinde de dumneavoastra in ce perioada si la cate stele veti dori sa va petreceti vacanta de vara din acest an.