• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
12 ani de sclavie , McConaughey, Blanchett si Cuaron, favoritii caselor de pariuri la Oscar

"12 ani de sclavie", McConaughey, Blanchett si Cuaron, favoritii caselor de pariuri la Oscar

Filmul "12 ani de sclavie", actorii Matthew McConaughey si Cate Blanchett si regizorul Alfonso Cuaron sunt favoriti la castigarea principalelor premii Oscar din 2014, potrivit cotelor afisate de casele de pariuri online, care par sa aiba ca "indicator" lista premiantilor de la gala Globul de Aur.

La categoria "cel mai film", "12 ani de sclavie/ 12 Years a Slave" este creditat cu cele mai mari sanse sa plece acasa cu cea mai ravnita statueta a cinematografiei mondiale. Casa de pariuri bet365, de pilda, da acestei productii cota 1,20 sa castige Oscarul, ceea ce inseama ca un pariu de 10 euro ii va aduce jucatorului un castig net de 2 euro, daca "12 Years a Slave" va fi declarat castigator la gala din 2 martie. Urmatorul film pe lista favoritilor este SF-ul "Gravity", care are cota 5,00, ce asigura un castig net de 40 de euro la 10 euro pariati, potrivit Mediafax.
 
"Ea/ Her", "Philomena" si "Nebraska" sunt filmele creditate cu cele mai mici sanse sa ia Oscarul pentru cel mai bun film. Fiecare dintre acestea are cota 301, ceea ce inseamna 3.000 de euro castig net pentru cel care mizeaza 10 euro pe unul dintre cele trei.
 
Matthew McConaughey este considerat, tot conform caselor de pariuri, principalul favorit la Oscarul pentru cel mai bun actor intr-un rol principal, pentru interpretarea din "Dallas Buyers Club". Starul american are cota 1,16 sa castige premiul, respectiv un castig de 1,6 euro la un pariu de 10 euro pe acest "deznodamant". Al doilea favorit este Leonardo DiCaprio, nominalizat cu cota 6,50 pentru prestatia din "Lupul de pe Wall Street/ The Wofl of Wall Street", in timp ce Christian Bale, protagonistul din "Teapa in stil american/ American Hustle", este creditat cu cele mai mici sanse la castigarea Oscarului - cota 101.
 
Categoria "cea mai buna actrita intr-un rol principal" are, si ea, o favorita certa: Cate Blanchett, cota 1,03 pentru rolul din "Blue Jasmine". A doua pe lista, dupa sansele acordate de casele de pariuri, este Amy Adams din "Teapa in stil american", care are cota 15, afisata duminica de bet365.com.
 
Favoritii urmeaza fidel lista castigatorilor de la Globurile de Aur 2014 si la celelalte categorii. Astfel, conform cotelor casei Gamebookers, Alfonso Cuaron are cele mai mari sanse sa ia Oscarul pentru cel mai bun regizor - cota 1,05 -, in timp ce pelicula italiana "La Grande Bellezza" (cota 1,25) pare sa fi acontat deja premiul pentru cel mai bun film strain, potrivit caselor de pariuri.

23 februarie 2014 18:00
Modifică setările cookies