• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Beyonce a facut bungee jumping de pe cea mai inalta cladire din emisfera sudica

Beyonce a facut bungee jumping de pe cea mai inalta cladire din emisfera sudica

Cantareata americana Beyonce a facut bungee jumping, vineri, de pe cladirea Sky Tower din orasul Auckland din Noua Zeelanda, considerata cea mai inalta constructie din emisfera sudica, informeaza Contactmusic.com.

Artista americana, ce are o fiica in varsta de 22 de luni, Blue Ivy Carter, cu sotul ei, rapperul Jay-Z, a sarit de doua ori de pe Sky Tower din Auckland, cu doar cateva ore inainte inainte de a sustine, vineri seara, un concert in capitala acestei tari.
 
Beyonce a apreciat atat de mult primul salt, incat a cerut imediat permisiunea de a sari si a a doua oara. Apoi, artista "a disparut din cladire la fel de repede cum a ajuns".
 
Cantareata a postat apoi pe contul ei de pe platforma Instagram o fotografie care o prezinta in timp ce se pregatea pentru acel salt de pe Sky Tower, o cladire ce are o inaltime de 328 de metri, considerata cea mai inalta cladire din emisfera sudica.
 
Beyonce sustine in aceasta perioada un turneu mondial, "Mrs. Carter Show", ajuns in Noua Zeelanda si Australia, care se va incheia cu un concert la New York pe 22 decembrie.
 
Beyoncé Knowles a devenit celebra la sfarsitul anilor '90 in calitate de membra a trupei Destiny's Child, unul dintre grupurile feminine cu cele mai mari vanzari de discuri din lume. In 2003, in timpul unei pauze din cariera trupei Destiny's Child, Beyoncé a lansat primul ei album solo, intitulat "Dangerously in Love". Beyoncé este una dintre cantaretele recompensate cu cele mai multe premii Grammy, primind 16 astfel de trofee - trei ca membra a grupului Destiny's Child si alte 13 in calitate de artista solo. Beyonce a jucat si in filme, precum "Austin Powers - Goldmember" (2002), "Pantera roz" (2006), "Dreamgirls" (2006) si "Cadillac Records" (2008).

21 octombrie 2013 07:50
Modifică setările cookies